Orijen Senior 6,8 kg Teljes nézet

Orijen Senior 6,8 kg

Gabonamentes kutyatáp idősödő állatoknak. Az Orijen Senior a kutyák biológiai igényeinek megfelelő szárazeledel.

Bővebb leírás

ORSE7

12 601 Ft‎

Gabonamentes kutyatáp idősödő állatoknak. Az Orijen Senior a kutyák biológiai igényeinek megfelelő szárazeledel.

A kor előrehaladtával a kutya szervezete kevésbé hatékonyan hasznosítja az elfogyasztott fehérjéket, melyek nélkülözhetetlenek a megfelelő fizikai kondíció fenntartásában.

Ezért az étrendnek fehérjéket bőségesen, ellenben szénhidrátokat mérsékelt mennyiségben kell tartalmaznia, hiszen az egyre kevesebbet mozgó kutya hajlamosabb az elhízásra. Az állatorvos-tudomány tényei ellenére számos hagyományos szárazeledel kevés fehérjét és sok szénhidrátot tartalmaz, ezáltal jelentősen csökkentve az állat életkilátásait.

Az Orijen Senior kiváló minőségű fehérjéket tartalmaz, amelyre az idős állatnak valóban szüksége van; csirke-és pulykahús, egész tojás, tengeri és édesvízi halhúsok. A húsalapanyagok a gyárba minden nap frissen érkeznek, nem használnak tartósítószereket, és a feldolgozás előtt nem történik fagyasztás.

A gabonamentes és alacsony szénhidráttartalmú ORIJEN SENIOR ellátja a szervezetet jótékony hatású gyümölcsökkel és zöldségekkel; zöldborsó és fekete ribizli a farmokról, alma és áfonya a kertészetekből, továbbá kézzel betakarított tengeri növények Vancouver-sziget partjairól.

A friss halhús gazdag forrása a hosszú láncú Omega 3 zsírsavaknak (DHS és EPS), melyek támogatják az immunrendszer működését, az egészséges bőr és a gyönyörű szőrzet kialakulását. A termékben található gyógynövények nyugtatják és táplálják az emésztőrendszert, erősítik a májat, és segítik elkerülni az inzilunszint ingadozását.

A termék kizárólag a családi tulajdonban lévő díjnyertes gyárunkba készül. A biológiai szükségleteknek megfelelő Orijen Senior természetes úton javítja öregedő és hűséges társunk életminőségét-és kilátásait.

A biológiai szükségleteknek megfelelő Orijen Senior elviselhetőbbé teszi az öreg napokat, és meghosszabbítja hűséges társunk élettartamát.

  • Súly 6,8 kg