Platinum OralClean+Care Classic   120g Teljes nézet

Platinum OralClean+Care Classic 120g

A fogkő eltávolítására,a gyulladt fogíny hatékony kezelésére, az esetleges kellemetlen szájszag megszűntetésére alkalmazható gél.

Bővebb leírás

plocc

0 Ft‎

A fogkő és következményei

Fogínygyulladás - fájdalmas és veszélyes 

A fogkő fogínygyulladást idézhet elő, mely kedvencének nagy fájdalmat okoz és ennek eredményeképpen kutyája étvágytalanná válhat. 

A fogínygyulladás megtámadhatja az állkapocscsontot, ezen felül fogvesztéshez - mely egyes esetekben akár az egész fogsort érintheti - is vezethet. Ezért kell mindenképpen kezelni a fogínygyulladást. Ezen felül azok a baktériumok, amelyek a fogkövet okozzák, átkerülhetnek a szájüregből az erekbe, így a belső szerveket, például az állat szívét is károsíthatják.

Fogkő mikroszkóp alatt
A képen egy fogköves fog látható elektronmikroszkóp alatt, 6000-szeres nagyításban: a porózus fogkő (kék színnel jelölve) optimális környezetet biztosít a baktériumok  (zöld és lila színnel jelölve) számára a megtapadáshoz.

Bár ne lenne a kutyáknak szájszaga...

Képzelje el, ahogy Ön kényelmesen fekszik a kanapén, kutyája pedig barátságosan az arcába liheg. Jó dolog, ha nem kell kitérnie négylábú kedvence elől, mert az kellemetlen szájszagot áraszt. 

Szájszag – több mint kellemetlen dolog

Az OralClean+Care segítségével megszüntetheti a szájszagot, melyet a lepedékben vagy a fogkőben lerakódott baktériumok okoznak.
A szájszag nemcsak kellemetlen mellékhatás, hanem kezdődő vagy meglévő betegséget is jelezhet. Amennyiben az ORALCLEAN+CARE néhány napos, szakszerű használat után sem szünteti meg a szájszagot, kérjük, keressen fel egy állatorvost.

OralClean+Care Classic fogápoló gél
kutyáknak és macskáknak

- eltávolítja a fogkövet
- enyhíti a fogínygyulladást
- legyőzi a kellemetlen leheletet

1 ) Nyomjon egy csíkot a gélből az ujjára az adagolási táblázatnak megfelelően a). Húzza fel a kutya pofáját b). Hátulról előre haladva oszlassa el a gélt az ujjával a fogsor egyik oldalán c) d).
2 ) Ismételje meg az 1) lépést a fogsor másik oldalán.

FONTOS!
Ne adjon kedvencének se enni, se inni a kezelést megelőző és az azt követő 30 percben!

A fogkő eltávolításához feltétlenül szükséges a rendkívül következetes használat, valamint az adagolás betartása. A kezelés leginkább reggelente és esténként javasolt.

OralClean+Care adagolás és alkalmazás

Gél adagolása  

A kutya súlya kg-ban

Gélcsík hossza cm-ben
1 - 5 0,6     

6 - 15

1        
16 - 30 2        
30+ 3