Easy Green 250g Teljes nézet

Easy Green 250g

A Dorwest Herbs Easy Green etetésével egyszerű módon biztosíthatjuk kedvenceink számára mindazokat az előnyöket, melyeket e három növény kombinációja nyújthat, időt rabló elkészítési és etetési problémák nélkül.

Összetétel: porított spenót 40%, porított petrezselyem 40%, porított vizitorma 20% 

Bővebb leírás

EAGR250

5 021 Ft‎

Talán érdekelhetik Önt az alábbi termékeink is:

Összetétel: porított spenót 40%, porított petrezselyem 40%, porított vizitorma 20% 

A Dorwest Herbs Easy Green etetésével egyszerű módon biztosíthatjuk kedvenceink számára mindazokat az előnyöket, melyeket e három növény kombinációja nyújthat, időt rabló elkészítési és etetési problémák nélkül. Mind száraztáp, mind főzött eledel etetésekor ideális és tökéletes kiegészítője a természetes takarmányozási rendszernek is.
A gyors, légszárításos eljárás biztosítja a növényekben a tápanyagok maximális megmaradását, a finom porrá őrölt formula pedig a könnyű emészthetőséget.
Természetes módon gazdag vasban, antioxidánsokban, klorofillban, C-vitaminban, kalciumban és magnéziumban. 
Ez a kiváló kiegészítő nélkülözhetetlen a bőrproblémáktól és túlhevüléstől szenvedő állatoknak, valamint jótékonyan támogatja a bőr kondícióját.
A termék kizárólag a legjobb minőségű, az Angol Gyógynövény Gyógyszerészeti előírásoknak megfelelő növényi részeket tartalmaz. Gyártása során nem végeztek etikátlan állatkísérleteket.

Javasolt napi bevitel: 
Kistestű kutyák és macskák - 1 mérőkanál 
Közepes termetű kutyák - 2 mérőkanál 
Nagytestű kutyák – 3 mérőkanál 
Óriás fajták – 4 mérőkanál 
Keverje kutyája vagy macskája napi táplálékához, az adagoláshoz használja a dobozban található kb.½ teáskanál mértékű mérőkanalat. 
Kezdje az adagolást kis mennyiséggel, majd fokozatosan növelje azt az ajánlott napi adagra.
Kölyköknek 8 hetes kortól, valamint vemhes és szoptatós nőstényeknek is adható.