Acana Ranchlands 11,4 kg Teljes nézet

Acana Ranchlands 11,4 kg

Az Acana Ranchlands egy gabonamentes kutyatáp friss marha-, bölény- és bárányhússal valamint marha- és báránymájjal. Teljes értékű eledel az összes kutyafajta részére bármely életszakaszban.

Bővebb leírás

ACRL13

27 551 Ft‎

Az Acana Ranchlands egy gabonamentes kutyatáp friss marha-, bölény- és bárányhússal valamint marha- és báránymájjal. Teljes értékű eledel az összes kutyafajta részére bármely életszakaszban.

Az ACANA RANCHLANDS gyártása során felhasznált alapanyagok 60 %-a hús! Ennek köszönhető a 31 százalékos fehérjetartalom, és a kevés szénhidrát. A fehérjéket nem tudja tárolni a szervezet, ezért minden nap pótolni kell azokat. Ellenben a fel nem használt szénhidrátok zsír formájában elraktározódnak, ha szükség van energiára, azonnal rendelkezésre állnak. Ezért nem jelent egészségügyi kockázatot, ha egy ragadozó napokig nem eszik szénhidrátot; de ha a táplálék nem tartalmaz fehérjét, vagy kevesebb fehérje van benne az előírtnál, akkor a hiánybetegségek tünetei rövidesen jelentkezhetnek.

A kutya ragadozó, ezért a biológiai szükségletének megfelelő étrendnek változatos forrásból származó fehérjéket és zsírokat kell tartalmaznia. Egy ragadozó tökéletes testi és lelki kondíciójához nélkülözhetetlenek a különféle fehérjék és zsírok. A táplálékkal bevitt fehérjéket a szervezet aminosavakká bontja le, és az aminosavakból rakja össze (szintetizálja) a szükséges fehérjéket. A hatékony fehérjegyártási folyamathoz bőségesen kellenek aminosavak megfelelő mennyiségben, összetételben és minőségben. Ezt a célt csak úgy tudjuk elérni, hogy többféle húst etetünk a kutyával. Az állati eredetű zsírok és olajok is elengedhetetlenek a kiváló egészségi állapothoz. A kutya szervezetében nem találhatók növényi olajok (az emberében sem), ezért a táplálékkal bevitt növényi olajokat át kell alakítani hasznosítható molekulákká, de erre a kutya szervezete egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan képes. Ezért van szükség állati eredetű zsírokra és olajokra, mert ezeket a kutya szervezetének nem kell átalakítani, azonnal kifejtik jótékony hatásukat! VÖRÖS HÚSOK: marha, bárány és bölény. A vörös húsokat nagyon jól emészti a kutya! HALAK: hering, lazac és heringolaj. A teljes értékű étrend kihagyhatatlan összetevői a halhús és a halolaj, melyek a hosszú láncú Omega 3 zsírsavak (DHS és EPS) legjobb forrásai. BELSŐSÉGEK: marhamáj és báránymáj. A kutyák imádják a belsőségeket! Amellett, hogy ízletesek, egy ragadozó táplálékának nélkülözhetetlen részei.

Összetvők: Friss csontozott marhahús (15 %), bárányhúsliszt (13 %), heringhúsliszt (13 %), russet burgonya, borsó, friss marhamáj (4 %), heringolaj (3 %; tartósítva kevert tokoferolokkal), friss csontozott bölényhús (3 %), friss csontozott bárányhús (3 %), napon szárított lucerna, lazachúsliszt (3 %), báránymáj (3 %), borsórost, úritök, spenót, répalevél, paradicsom, sárgarépa, alma, tengeri moszat, tőzegáfonya, fekete áfonya, borókabogyó, cikóriagyökér, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirágszirom, édeskömény, borsmentalevél, kamillavirág, levendulavirág, csombord, rozmaring, A-vitamin-kiegészítő, D3-vitamin-kiegészítő, E-vitamin-kiegészítő, niacin, riboflavin, folsav, biotin, B12-vitamin-kiegészítő, cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelénélesztő, szárított Lactobacillus acidophilus erjesztett készítmény, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény.
Garantált beltartalom:
Fehérje (min.) 31 %
Zsír (min.) 17 %
Szénhidrátok (max.) 29 %
Nedvesség (max.) 10 %
Rost (max.) 3 %
Kalcium (min.) 1,8 %
Foszfor (min.) 1,4 %
Omega 6 (min.) 2,5 %
Omega 3 (min.) 1,5 %
DHS /EPS 0,5 % / 0,5 %
Glükózamin (min.) 400 mg/kg
Kondroitin (min.) 250 mg/kg
Hamu (max.) 7,5 %
Mikroorganizmusok 120 Mcfu/kg

  • Súly 13 kg